BURSA / OSMANGAZİ - Sadi Etkeser Anaokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayında Barış MANÇO , Neşet ERTAŞ , Aşık VEYSEL , Hezarfen ÇELEBİ , Nasreddin HOCA , Karagöz ve Hacivat etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 'SATRANÇ HAYALİM' kitabının yazarı İsa Orhan GÜLERER davet edildi. Kitabı birde yazarından dinleyen öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler. Öğrencilerimiz imzalı kitaplarını alırken yazar ile tanışmanın heyecanını yaşadılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Uzman Daveti afişimiz hazırlanmış olup miniklerimizi 16.01.2024 tarihinde saat  16:00 'da yazarımızla buluşturuyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kitap okuma etkinliklerinde seçilen kitaplar etkileşimli kitap okuma yöntemi ile okundu.Sık kullanmadığımız kelimeler öğrenilerek sonrasında çeşitli etkinliklerle pekiştirildi.

Çocukların Sözel Dil Becerilerini geliştirmeye yönelik hikaye etkinliği.

Kas

Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarhinde başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projsei okulumuzda uygulanmaya başlamıştır. Bu konuda tüm velilerimize ve öğretmenlerimize gerekli duyuru ve toplantılar yapıldı.

Siz değerli velilerimizden de projemize gerekli katkı ve yardımlarınızı bekliyoruz.

Kas

ATAMIZIN EN BÜYÜK EMANETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE HER YÖNÜ İLE SAHİP ÇIKACAĞIMIZA SÖZ VEREREK O'NU 85. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANDIK.

Kas

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK HAFTASI DOLAYISIYLA ATATÜRK EVİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİLER.

Ekm

Sadi Etkeser Anaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladık. Daha nice 100 yıllara...

Eyl

A Şubesi öğrencilerimizin keyifli etkinlik çalışmaları.

Eyl

C Şubesi sabah grubu öğrencilerimizin etkinlik çalışmaları

Eyl

E Şubesi öğle grubu öğrencileri Akıllı Tahta destekli 1 rakamı öğretimi çalışmalarını keyifle yaptılar.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 05 Ekim 2023 Perşembe günü 11:00 da okul çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Eyl

Sadi Etkeser Anaokulu Yaz Okulu Etkinliklerimiz sona erdi. Yaz okulunda büyük gayret ve emekleri ile etkinlikleri gerçekleştiren görevli öğretmenlerimiz Melahat YETKİNBUDAK , Berna KOÇ ve Saliha EREN BAYSAN'a çok teşekkür ediyoruz.

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıtlarımız başladı.Adrese göre kayıt bölgesi listeleri E-Okul sistemine göre yapılacaktır.